Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

YÜREĞİR’DE VİRÜSE KARŞI TOPYEKÜN SAVAŞ

YÜREĞİR’DE VİRÜSE KARŞI TOPYEKÜN SAVAŞ

BAŞKAN KOCAİSPİR: “TAM KADRO GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

YÜREGIR’DE VIRÜSE KARSI TOPYEKÜN SAVAS

Yüregir Belediyesi, küresel salgin korona virüsün yayilmasini önlemek için çalismalarini arttirdi. Belediye ekipleri, ilçe genelinde virüse karsi adeta topyekûn savas açti. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir “Içiniz rahat olsun, tam kadro görevimizin basindayiz” dedi.

Yüregir Belediyesi, Baskan Kocaispir’in talimati ile virüse karsi her alanda yogun bir çalisma yapiyor. Ilçede bulunan parklar meydanlar, cadde ve sokaklar ile vatandaslarin yogun olarak kullanildigi kamu kurum ve kuruluslara ait binalar düzenli olarak temizlenirken bütün mahallelerde de dezenfeksiyon çalismalari araliksiz sürüyor. Zabita Müdürlügü ekipleri de vatandaslarin bilinçlendirilmesi, pazarlarda maske ve eldiven dagitimi gibi konularda birçok faaliyet yürüterek, virüsün etkisini en aza indirmek için çalisiyor.

Son olarak ilçede kurulan semt pazarlarinin günleri ile ilgili de düzenleme yapan Yüregir Belediyesi virüsle topyekûn mücadele veriyor. Bu kapsamda 19 Mayis mahallesinde kurulan pazar yerinde incelemelerde bulunan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir “Içiniz rahat olsun. Biz tüm Pazar yerlerimizi sosyal mesafe kurallarina göre çizgilerini çekerek yeniden düzenlemeye devam ediyoruz. Pazarlarimizi kurulmadan önce özenle temizliyor, dezenfekte ediyoruz. Belediyemiz bünyesinde ürettigimiz maskeleri Pazar yerlerinde ücretsiz dagitiyoruz. Tam kadro görevimizin basindayiz.” dedi.

Yapilan çalismalardan memnun olduklarini belirten mahalle sakinleri Baskan Kocaispir ve ekibine tesekkür etti.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli